Lifecoaching met behulp van engelenkaarten

Rond engelen hangt nog steeds een waas van mysterie.  In onze nuchtere maatschappij wordt er al snel mee gelachen of neerbuigend over gedaan.  Toch verschijnen de engelen dagdagelijks in ons leven. Ze zijn zelfs in staat om ons energetisch bij te staan en allerhande blokkades te verwijderen. Door middel van allerhande engelenkaarten kunnen we nagaan op welke vlakken ondersteuning nodig is en worden er leggingen gedaan om ons bewust te maken wat er op dat moment speelt.

Eenvoudige legging van ongeveer een uur €40

Uitgebreide legging met meerdere soorten kaarten ruim een uur €50

Engelentherapie:

Atlantishealing

Door gebruik te maken van een Atlantisstaaf breng ik de chakra’s weer mooi in balans. Bij blokkades kunnen chakra’s teveel of te weinig functioneren waardoor de persoon uit evenwicht raakt.

In combinatie met engelenkaarten kijken we hoe we je leven weer op rails gaan krijgen. Sessie van ongeveer een uur €50

Karmische healing

Deze diepgaande en zeer krachtige healing wordt gebruikt als mensen vastzitten in bepaalde problemen die steeds terugkomen. Deze problemen hebben meestal een oorsprong in een vorig leven. Via mijn handen scan ik de ruggengraat en kan ik voelen waar de blokkades zitten. Nadien verwijder ik de karmische wapens om ze onmiddellijk op te vullen met helende energie.

Bij deze healing maak ik gebruik van engelenkaarten om nog dieper tot de kern te komen. Sessie van ruim een uur €60

Healing van verdriet (Angelic Touch)

Letterlijk betekent deze healing “aanraking door engelen”. Het zal je helpen bij het verwerken van zwaar verdriet en emoties die geen uitweg vinden.

In combinatie van meditatie, helende handen en magische oliën kan je eindelijk verlichting vinden en dat immens verdriet achterlaten. Sessie van ruim een uur €50

IET (Integrated Energy Therapy)

Het doel van IET is een eenvoudige en zachte manier aan te reiken om de levensstroom in het menselijke lichaam en het menselijke energieveld te openen door onderdrukte gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en de energieblokkades die ermee verbonden te zijn, op te ruimen op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak. Dit is een veilige manier om patronen uit het verleden los te laten en je helpen om weer je evenwicht te vinden en de nodige kracht op te doen.

IET zorgt er ook voor dat men het zielendoel volledig kan beleven. Sessie van ruim een uur €60